Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
ДИЕКС - стилът в мъжкото бельо
16 Декември 2013
Един характерен Диекс стил и едно мъничко ваше бягство от суровия имидж. Доверeте се на свободолюбивия си дух и посегни към него - бельото DIEX
Чрез облеклото човек показва усещането си за живота, налага индивидуалността си. Ние от DIEX следваме усещането ви за стил и добавяме последния щрих към вашата перфектна вънщност, защото хармонията отвътре личи отвън.

Фирма "Диекс" ЕООД е основана в началото на 1998г. Тя успява за кратко време да завоюва своето място на българския пазар за мъжко бельо благодарение на качествените материали, професионализма на работещите в нея и не на последно място правилната пазарна ориентация.

Фирмената политика е създадените продукти да са удобни, комфортни и да създават усещането за настроение и самочувствие на този, който е избрал марката "Диекс".

В производството се използват качествени материи от памук, визкоза, памук и ликра, микрофибър и бамбук.

„Бамбук" е новата тенденция при създаване на бельо. Естественият материал, получен с извличането на влакна от бамбук, задържа естествените миризми и притежава антибактериални свойства. Бамбукът е хигроскопичен, много лек и мек при допир. Комбиниран с еластан, прави всяка дреха, удобна за спорт или ежедневно носене.

Фирмата е създала линия както за големите мъже, така и за големите малки мъже.

"Диекс" ЕООД има създадена дистрибуторна мрежа в цялата страна. Гаранция за развитието на фирмата е по-високото качество на продуктите и инвестирането в нови производствени мощности и технологии.
 
България 
обл. Пловдив
Производствена база 
с.Дълго поле 4195
Е-мейл: info@diex-bg.com
телефон: 03175 25 27
мобилен: 0897 88 70 85


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.