Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
5 години Дзобеле България
25 Ноември 2013

ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ отпразнува своята пета годишнина с партньори, колеги и приятели. За пет години, от откриването си през 2008 г., заводът извървя интересен и успешен път, изживя една история на растеж и устойчивост.

Специално за радостния повод и да поздравят българския екип пристигнаха г-н Енрико Дзобеле - Президент на Групата Дзобеле и г-н Роберто Скианки - Генерален Директор. Поздравления от името на Община Раковски, поднесе г-н Младен Шишков - Председател на Общинския съвет.

ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ е част от ГРУПАТА ДЗОБЕЛЕ, международна компания за производство на бързооборотни стоки за водещи световни марки.

Групата реши да инвестира в страната преди няколко години,  регистрира българска компания и изгражди завод в индустриалната зона на община Раковски.

Така започна успешното бизнес начинание , на 9.000 кв.м.  покрита площ  и с дългосрочната идея за непрекъснато подобряване и развитие. Стремежът към усъвършенстване и работа отговаряща на европейските и международни  стандарти, допринася за разширяване на продуктовите  семейства ,  увеличаване на капацитета и постигане на отлични резултати. 

ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ е един от шестте завода на ГРУПА ДЗОБЕЛЕ в света. От създаването си, българската компания,  година след година,  увеличава производството и като следствие,  броя на работните места.

Хората работещи в Дзобеле са голямата ценност на завода.  Страстта,  която влагат в работата си и отдадеността им да осигурят качествено производство,  дава на клиентите увереността, че са направили правилния избор, а тази вяра поддържа и подпомага непрекъснатия растеж  на предприятието в годините.  Служителите споделят общи ценности с ГРУПАТА ДЗОБЕЛЕ:  да работят в екип, с почтеност и страст, с непрекъснат стремеж към отлични постижения и признания през овластяване .
Днес броят на постоянно заетите в предприятието  е около 350 и компанията е горда със своя екип.

На служителите си ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ  предоставя не само работа, но и възможности за кариера и развитие. Вратите на завода са отворени за желаещите да придобият професионален опит в международна среда. Това е голямо предизвикателство, особено за млади специалисти и работещи,  да натрупат опит в реална работна среда и участват в различни проекти.

След официалното събитие,  ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ организира ден на отворените врати за семействата на всички свои служители. Това даде възможност на работещите във фирмата, да покажат на своите най-близки хора работните си места,  да видят къде прекарват работните дни, а също и на ръководството на завода да се запознае с техните семейства.  Много деца се включиха и  компанията ги изненада с анимационна програма с много игри, танци и забавления.  Рожденият ден приключи тържествено, с една чудесна корпоративна торта и подаръци за всички.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.