Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Golden King Plus - метал детектор какъвто не сте виждали
20 Май 2010
Не сте го виждали и чували до сега, защото той е първият в света ново поколение дълбочинен процесорен радар, най-върховата система по отношение на eлектромагнитната детекция

Golden King Plus е първият в света ново поколение дълбочинен процесорен радар, най-върховата система по отношение на електромагнитната детекция. Детекторът е разработен на базата на ARM9 микропроцесорна технология. Притежава 21.800 пъти по-мощна енергонезависима памет (NVM), 150 пъти по-голяма възможност за моделиране и обработка на информация и 210 пъти по-висока скорост в сравнение с другите съществуващи подобни системи. Настоящата система със способността да обработва 3D дигитални сигнали е иновационна в глобален мащаб. Тя създава моментално, в реално време, графиката на уловения сигнал от целта.

Golden King Plus притежава високо развит софтуер, със сложни алгоритми на изкуствен мозък, управляван от операционна система LINUX. Този уникален софтуер, по подобие на човешкия мозък изследва и тълкува информацията за формата и структурата на сигнала с получените други данни от целта.

В настоящата система е внедрена технология ”умни” търсещи бобини, предоставяща детайлна информация относно мястото на сканиране и характеристиките на целта, включително данни за дълбочината на разположение. Цялата тази информация се появява на екрана с натискане на един единствен бутон. Едновременно с това, ”умните” търсещи бобини контролират движенията на оператора, изчислявайки причинените от неправилни движения отклонения, като не ги отразяват в окончателния резултат. По този начин се елиминират грешки, причинени от начина на ползване на уреда.

Системата Golden King Plus е окомплектована със специална камера с висока разделителна способност, работеща отлично както на земаята, така и до 30 метра дълбочина под водата. Камерата е с нощно виждане и предава отлично изображение без да има какъвто и да е източник на светлина.

Системата дава възможност за DVD видео записи, които могат да се визуализират на 7" TFT дисплей с DVD. Освен това като се използва режим "бавен кадър" записите могат да се анализирт многократно от специалисти или приятели.

Друга интересна технологическа особеност на Golden King Plus е газовият сензор. Предназначен е да осигури безопасна работа в затворени пространства като пещери, тунели др. Там често може да присъстват взривоопасни метанови газове. Газовият сензор измерва концентрацията на съществуващите газове, като по този начин информира потребителя на системата за степента на безопасност.

Бобината за дълбоко търсене сканира на 8 метра дълбочина с висока разделителна способност. Сигналът от засечените цели се изобразява от системата в 3D графичен формат, посредством алгоритмична взаимовръзка между сигнал и форма. Golden King Plus е единствената система в света, способна да установи такава взаимовръзка, създавайки в реално време графиката на сигнала и моменталното й изобразяване с високо качество.

Фирма "Тектос стил" ООД

За информация и заявки:
- може да ни потърсите на телефон: 032 96 76 56; 0879 225 226,
- или да ни пишете на
tektos_style@abv.bg


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

S.Nikolov
13 Jun, 2014 | 11:30

Prodavam su6tiq detektor za 5500 bez nai-malkata bubina.

Ники
25 Jun, 2011 | 12:48

Къде го видя? Вярно ли е всичко детопишат


Евгени
25 Jun, 2011 | 11:48

Гледах му демонстрацията... само пари да има човек


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.