Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
20 години модна къща „ПЕН СИЛУЕТ”
22 Април 2010
Избрахме за себе си трудния път на творчеството, на нетрадиционното, на различното

20 години навърши модна къща „Пен Силует”. Известна, като една от първите в България, фирми за детска мода, днес тя е неделима част от делника и празника на малки, големи и пораснали деца.

Избрахме за себе си трудния път на творчеството, на нетрадиционното, на различното. Избрахме да носим радост и без да натрапваме присъствие да се грижим за интелектуалното израстване на младото поколение”, коментира собственичката на „Пен Силует” г-жа  Райчева.

От години „Пен Силует” създава сценични, артистични и карнавални облекла.

Мажоретни костюми и народни носии с автентична бродерия, както и пълна гама аксесоари към тях.

Тематични облекла за заведения, търговски обекти и за рекламни преставяния на различни продукти.

 “За нас няма малки и големи клиенти, обличаме с любов, както ансамбли, певчески и танцови формации, така и всяко дете разказало ни с грейнали очи за своето желание. Как да забравим щастието в очите на Лили, Мише, Лора и Иван, о, извинете Пепеляшка, Бедното момиче, Ариел и Батман. Рокля на принцеса или облеклото на герой от комикс, какъв е проблема, нужно е само да го поискаш. Всеки проект е ново предизвикателство, но и още една сбъдната мечта”, сподели още г-жа  Райчева.

В „Пен силует” се изработват и ученическите униформи на елитни училища в Пловдив и страната.

В униформите влагаме същата страст. Униформата за нас е своеобразна идентичност на едно училище, но освен красива, модерна и различна тя трябва да бъде удобна и функционална. Щастливи сме, когато децата носят с удоволствие нашите униформи. Развиваме и допълваме униформените облекла съобразявайки се с желанията и нуждите на децата, родителите им и разбира се, училищното ръководство”, допълва ръководителя на „Пен Силует”.

За празника, типично в свой стил, „Пен Силует” реши да зарадва пловдивчани с още една придобивка – магазин „Пен силует”. Магазинът се намира на улица „Леонардо Да Винчи” 15 и отваря врати за посетители на 28-ми април.

Повече информация за „Пен Силует” на адрес: pensiluet.com


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

mdkbg
27 Apr, 2010 | 15:20

Честит празник и още много успехи по пътя на творчеството.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.