Факти, Анализи, Коментари
   8 Август 2020
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
О С Т А Н Е Т Е  У  Д О М А!
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Q U I Z

Тотев: Общината няма вина!
8 Март 2016
Кметът на Пловдив Иван Тотев не планира да поиска обяснение или наказание за главния архитект Румен Русев, който е подписал проекта преди 6 години

Няма виновни в администрацията за пропуснатото разминаване в документите, което е позволило на собствениците да получат разрешение за строеж, включващо разрушаване на тютюневия склад на улица „Одрин“ 8. Кметът на Пловдив Иван Тотев не планира да поиска обяснение или наказание за главния архитект Румен Русев, който е подписал проекта преди 6 години.

По думите на Тотев не е възможно в потока от преписки, които ежедневно се обработват, на всеки да се прави и насрещна проверка.

До момента Община Пловдив не се е свързала със собствениците на срутения тютюнев склад, призна кметът Иван Тотев: Контактуваме с техни адвокати, на които днес ще връчим становище на назначената по случая комисия с настояване за спиране на всички дейности на обекта, както и пълното му възстановяване.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2020 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.