Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Онколозите в Пловдив отново на протест
4 Юни 2015
Пациенти и работещи в центъра се обявиха на протест снощи за нова прозрачна процедура, тъй като според тях проведеният конкурс е бил съпътстван от серия нарушения

Медици от Онкологичния център в Пловдив ще протестират отново днес преди началото на заседанието на Общинския съвет в града, на което се очаква да бъде избран нов управител на здравното заведение след проведения конкурс за поста. Пациенти и работещи в центъра се обявиха на протест снощи за нова прозрачна процедура, тъй като според тях проведеният конкурс е бил съпътстван от серия нарушения.

Според резултатите досегашният ръководител  на здравното заведение д-р Калин Калинов е с по-нисък резултат от 13 стотни от другия кандидат за поста д-р Красимир Вальов. Протестиращите припомниха и становището си, подкрепено и с подписите на 11 хиляди души, че здравното заведение не трябва да бъде сливано с друга болница.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.