Факти, Анализи, Коментари
   15 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
5 млн лв за община Раковски ще има. Друг път. Каза премиерът.
17 Ноември 2009
Истината е някъде по средата, уточни Борисов, Ако има пари в държавата, ще има и 5 млн за пътя

Истината е някъде посредата. Така премиерът Бойко Борисов коментира разминаването във впечатленията на кметовете на Раковски и Пловдив след срещата им с него в столицата. Както стана ясно вчера, за Славчо Атанасов тя е била изключително ползотворна, а според Иван Антонов - напълно безсмислена.

Министър-председателят внесе малко повече светлина и заяви, че исканите от кмета на Пловдив 5 млн. лева за община Раковски като част от компенсациите за пуска на екозавода край Шишманци в момента не са налични и няма как да бъдат дадени.

 При първа възможност обаче, държавата ще подкрепи проекта на Раковски за ремонт на пътя Раковски-Шишманци, каза уклончиво Бойко Борисов. На въпрос може ли да съобщи нещо по-категорично като поемане на ангажимент от страна на правителството спрямо жителите на Раковски, премиерът отговори отрицателно. По думите му, това може да стане някога в бъдеще, но не се ангажира със срокове.

Пловдив24


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.