Факти, Анализи, Коментари
   15 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
"Цветна есен" се открива днес в Панаира
28 Октомври 2009
Новост тази година ще бъдат едроразмерни широколистни дървета в контейнер

12-ото издание на „Цветна есен” отново събира производители, търговци и любители на цветята в палата 4 на панаирния комплекс в Пловдив. Изложението ще продължи от днес до 1-ви ноември. То е традиционен делови форум на професионалистите в отглеждането и аранжирането на цветя, озеленяването и ландшафтния дизайн. Участниците осъществяват директни контакти със специализирана публика и любители на цветята, презентират и рекламират своя бизнес, проучват пазара и новите тенденции. Посетителите ще намерят редки видове декоративни растения, оригинални саксийни и градински цветя, както и аксесоарите за отглеждането им.

Изложителите предлагат най-добрите решения за вътрешното озеленяване на дома, офиса, вилата, хотела.

Новост тази есен ще бъдат едроразмерни широколистни дървета, отглеждани в контейнер – с височина от 3 до 6 метра, засадени и отгледани в удобни за пренасяне торби с дръжки. Подходящи са за засаждане през цялата година. Друга новост е ЛУМБРЕКС – екстракт от биотор от червени калифорнийски червеи. Изключително ефективен, екологичен хуминов тор с широк спектър на приложение. Използва се като листен и почвен тор. Произведено от екоферма за биотор с. Костиево.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.