Факти, Анализи, Коментари
   15 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Трима хардлайнери и един аутсайдер в битка за лидерството на БСП в града
23 Октомври 2009
Изборът ще бъда на градската конференция в неделя

Районният председател на структурата на БСП в "Тракия" Атанас Петков, бившият депутат и преподавател в Университета по хранителни технологии Атанаска Тенева, членът на градското ръководство и ексшеф на Университетска болница "Свети Георги" Илия Баташки и бизнесменът и мажоритарен собственик на Международен панаир Георги Гергов ще се състезават за лидерския пост в БСП - Пловдив, съобщиха от пресцентъра на градската структура.

 С изключение на Атанас Петков, всички останали претенденти са членове на Висшия съвет на партията. Според източници от местната червена структура единственото сигурно нещо засега е, че Атанас Петков няма шанс и предстои оспорвана битка между станалите трима хардлайнери.

Заседанието на градската конференция на червените е насрочено за 16 часа в неделя в зала "България" на Пловдивския панаир.

Едногодишен отчет за дейността на Градския съвет, обсъждане на доклада и избор на председател на пловдивската партийна организация са точките от дневния ред, по които ще заседават делегатите.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.