Факти, Анализи, Коментари
   15 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Трето издание на Metamorphosis в нощта на Вси Светии в Пловдив
21 Октомври 2009
Сред гостите на фестивала е легендата CJ Boland от Белгия
CJ Boland
CJ Boland

Ветеранът на белгийската електронна музика Си Джей Болънд ще гостува на третото издание на феста „Metamorphosis”, който ще се проведе на Вси Светии в Пловдивския панаир.

Първите две издания на фестивала събраха в Пловдив над 8000 души от цялата страна, това го утвърди като едно от най-мащабните събития за денс музика у нас. През пролетта организаторите DJ Balthazar и Джакрок от България са отчели посещаемост от 4000 души за една нощ, половината от които не са били пловдивчани.

 В нощта на 31-ви октомври са поканени италианските диджеи и продуценти Dusty Kid (Дъсти Кид), Dandi&Ugo и Сайдкик, освен тях сет ще има и френският диджей POPOF.

Повечето от участниците вече са имали клубни изяви у нас и са познати на публиката от радиоефира. Гостите в 14-а панаирна палата на Хелоуин са поканени да дойдат с маски и костюми на празника.

Залата ще е аранжирана с паяжини, светещи скелети, вещици и тикви, обеща Диджей Балтазар. Билетите са от 20 до 30 лева, тъй като са осигурени и VIP места. На проявата няма да има малолетни и непълнолетни.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.