Факти, Анализи, Коментари
   16 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Конкурс за мениджър на дентална практика за пръв път на медицинската изложба
21 Октомври 2009
Днес стартира 15-ото издание на Международната изложба "Медикус, Денто, Галения"

За първи път в рамките на изложбата „Медикус, Денто, Галения“, а и в България, ще се проведе конкурсът  „Мениджър на дентална практика”. Той е организиран от Асоциацията на денталните дилъри в България и е по идея на професионалното издание на българските зъболекари в. „Стоматологичен свят”. Надпреварата е подкрепена от Българския зъболекарски съюз, Сдружението на българските зъболекари, провежда се в партньорство с  Международен панаир Пловдив, Нова българска телевизия и вестник   „Новият глас”.

 Амбицията на инициаторите е това да станат българските бизнес „Оскар“-и в областта на стоматологичните услуги. Кандидатите се състезават в две основни категории – „Мениджър на дентална клиника” и „Мениджър на дентален кабинет”, като ще бъдат раздадени и допълнителни специални награди. Създаването на условия и среда, чийто център е пациентът и неговото съвременно лечение, е сред най-важните критерии за оценка на претендентите за титлата. 

 Голямата награда „Мениджър на дентална практика” 2009 е статуетката „Творецът, понесъл кръста на своята дарба”, чийто  автор д-р Ради Венков също е зъболекар.Тя ще бъде връчена от председателя на Българския зъболекарски съюз д-р Николай Шарков в присъствието на над 250 представители от елита на стоматологичното съсловие. 

 Целта на конкурса „Мениджър на дентална практика” е да открои и отличи онези български зъболекари, изградили през годините успешни практики, сплотени екипи и хармонични взаимоотношения в и извън своите клиники, обясниха организаторите. 

 Тържествената церемония за връчване на наградите  ще се състои на 23 октомври в парк-хотел  „Санкт Петербург” в  Пловдив.

 На 21 октомври ще стартира 15-ото издание на Международната изложба „Медикус, Денто, Галения“, в която участие досега са заявили 185 фирми от 24 държави, като фирмите са с 68 повече от миналата година, а държавите – с 5. Изложителите ще покажат най-новите продукти и методи за лечение и профилактика в областта на хуманитарната и денталната медицина. Сред тях са 5 световни новости и една европейска. В рамките на изложбата ще се проведат традиционният международен конгрес по възстановителна дентална медицина, симпозиум ДЕНТО 2009, национална конференция по гастроентерология с практическа сесия за следдипломно обучение и научен симпозиум на Българския лекарски съюз, които ще съберат известни специалисти от страната и чужбина.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.