Факти, Анализи, Коментари
   15 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Захари Георгиев няма да се кандидатира за лидер на БСП в Пловдив
20 Октомври 2009
Правилата, които имаше БСП по време на управлението, много често се изкривяваха и не се спазваха...
Захари Георгиев
Захари Георгиев

Правилата, които имаше БСП през периода на управление, много често се изкривяваха и не се спазваха – това призна в интервю за РП лидерът на пловдивските социалисти в оставка Захари Георгиев.

Според него конгресът на социалистите е бил критичен, на места остър, без обаче да премине границата на циливизования тон, същевременно във висока степен добронамерен относно това, което БСП дължи на хората.

Захари Георгиев каза още че са логични критичните изказвания по време на конгреса, защото когато се изгуби едно съревнование трябва да се търсят причините.

 Във връзка с твърдения на партийни членове, че преизбирането на Сергей Станишев за БСП-лидер е запазване на статуквото, Захари Георгиев изрази несъгласие. Той отхвърли категорично и предположенията, че отново ще се кандидатира за пловдивски лидер на БСП.

 Георгиев припомни, че е подал оставката си, защото според устава на партията като депутат не може да съвместява и поста на градски лидер.

Радио Пловдив


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Един от "Синият Пловдив"
21 Oct, 2009 | 21:59

Егати новината!? Кой го е грижа за тоя червенозадничестомутрест пръхльо?


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.