Факти, Анализи, Коментари
   15 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Последните новости в гастроентерологията в тазгодишната панаирна изложба
18 Октомври 2009
"Медикус, денто, галения" ще се проведе от 21 до 24 октомври

Гастроентерологията ще бъде акцентът на тазгодишното издание на изложбата „Медикус, Денто, Галения“, която ще се проведе от 21 до 24 октомври в Международен панаир Пловдив. Миналата година водещата тема беше „Репродуктивно здраве“. Сега специалисти и бизнесът, свързан с медицинските услуги, обръщат поглед към една област, в която са някои от най-сериозните заболявания – гастроентерологията.

 На нея е посветена научна конференция с практическа сесия за следдипломно обучение. Проявата, организирана от Българското  дружество по гастроентерология с гастроинтестинална ендоскопия и абдоминална ехография, ще продължи три дни – от 22 до 24 октомври. В нея се включват известни специалисти от цялата страна. Ще бъдат представени и обсъдени модерни методи за диагностика и лечение  на болести  на черния дроб, стомаха и червата.

 По същото време фармацевтични фирми ще представят съвременни медикаменти в областта на гастроентерологията.

 165 фирми от 23 държави са заявили досега участие в 15-ото издание на международната изложба „Медикус, Денто, Галения“. Изложителите са с 48 повече от миналата година, а държавите – с 4. Българските участници са 96 (с 27 повече), а чуждестранните – 69, като увеличението е с 21 спрямо миналата година.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.