Факти, Анализи, Коментари
   15 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ортопеди преглеждат безплатно в Мeдлайн клиник
18 Октомври 2009
Не се изисква направление от семейния лекар, само предварително записване
Д-р Невен Енчев
Д-р Невен Енчев

Безплатни ортопедични прегледи започват от 19 октомври в „MEDLINE CLINIC” /„Медлайн Клиник”/ – Пловдив. За период от 30 дни едни от най-добрите лекари в България ще консултират желаещи в наскоро откритото отделение по ортопедия и травматология на специализираната болница за активно хирургично лечение. Началник на новия сектор е д-р Ян Янакиев, ортопед с над 20-годишен стаж, член на редица международни дружества.

Създадената преди 4 години „Медлайн клиник” провежда поне 2 пъти в годината „месец на отворените врати” за безплатни прегледи при различни специалисти. Винаги сме се старали да бъдем максимално полезни за пациентите, медицинската услуга да е достъпна за всеки, казва д-р Невен Енчев, управляващ съдружник на болницата. Добре е преди началото на зимния сезон, през който задължително се активират заболяванията на костно-ставния апарат, хората да вземат превантивни мерки за своето здраве, обяснява поводът за сегашната акция лекарят.

Страдащи от проблеми в опорно-двигателната система, независимо от кой район на страната са, могат да се прегледат безплатно в „Медлайн клиник”. За болните от детска церебрална парализа консултациите също са без пари.  

За прегледите НЕ СЕ ИЗИСКВА НАПРАВЛЕНИЕ от семейния лекар.  Желаещите трябва само да се запишат предварително на тел: 032/ 656 600, GSM 0878 65 66 86. Адресът е гр. Пловдив, ул.”Филип Македонски” №37.
 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.