Факти, Анализи, Коментари
   16 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Хотелиер от Троян спечели Голямата награда на панаира
3 Октомври 2009
Веселин Кинов Вълев стана притежател на Пежо 308, следващата награда бе екскурзия до Истанбул за двама

Голямата награда за посетител на Международния технически панаир и на Автомобилен салон Пловдив, който се провежда в неговите рамки – лек автомобил, отиде при Веселин Кинов Вълев от град Троян, избрал Пежо 308. Наградата тази година е осигурена от Международен панаир Пловдив.

 Пред комисия, в присъствието на нотариус Светла Йорданова и многобройна публика от посетители на панаира, случайно избрани деца, определиха печелившите. Четиригодишният Христо от Пловдив изтегли талона с името на щастливеца, спечелил голямата награда. Той бе уведомен по телефона от главния директор на Международен панаир Пловдив Иван Соколов. Веселин Вълев, който е хотелиер от Троян, изрази голямото си задоволство както от наградата, така и от посещението си на Есенния панаир в Пловдив. Той сподели, че е редовен посетител на панаира и в тази кризисна година е бил приятно изненадан от неговата представителност.

 Друга награда бе екскурзия за двама в Истанбул. Тя бе спечелена от Еми Бошнакова, село Драгиново, община Велинград. Още 6 късметлии получиха подарък акумулаторни ножици за трева и инструменти.
 По традиция, посетителите на ЕСЕНЕН ПАНАИР 2009 имаха възможност, попълвайки анкетни карти, да спечелят  голямата награда на изложението - автомобил по избор от седем марки – Chevrolet Cruz, Scoda Yeti, Ford Fiesta, SSANG YONG ACTYON, Renault Clio Grandtour, CITROEN C 3 PICASSO, Peugeot 308

 Автомобилен салон Пловдив се провежда за осми пореден път, като част от Международния технически панаир. Въпреки тежката криза за автомобилната индустрия, 20 фирми показаха над 140 експоната от най-реномираните световни марки, в това число много премиери. Общата оценка на участниците в Автосалон Пловдив е, че панаирът е успешен, въпреки кризата. Организатори на  проявата са Международен панаир Пловдив и Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, с партньорството на Експо Тим.
 Щастливците бяха определени в шестия, последен ден на 65-я Международен технически панаир, в който от 28 септември до 3 октомври се представиха 1991 фирми от 43 държави.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.