Факти, Анализи, Коментари
   15 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пребиха служител на " Общинска охрана" в училищен двор
2 Октомври 2009
20 годишен младеж нападнал охранителя, който не го пуснал да разхожда кучето си сред децата
Тодор Торлаков, шеф на " Общинска охрана"
Тодор Торлаков, шеф на " Общинска охрана"

В 7 часа и 13 минути тази сутрин в двора на начално училище „Климент Охридски” в район „Южен” е станал инцидент с охранителя на „Общинска охрана”, съобщи директорът Тодор Торлаков.

 20 годишен младеж с инициали Р. П. от Пловдив разхождал кучето си и поискал да влезе с него в двора на училището. След като постовият служител на „Общинска охрана” му направил забележка и не му позволил да разхожда кучето в двора, бил нападнат с юмруци от младежа.
След подаден сигнал, служителите на Първо РПУ много бързо са заловили извършителя и срещу него в момента тече процедура по събиране на данни за извършено престъпление.

 Охранителят е с инициали Л. Ч. и е на 58 години. В момента той се освидетелства в „Съдебна медицина”.

 „Общинска охрана” ще заведе граждански иск срещу извършителя, категоричен е Тодор Торлаков. Пострадалият охранител ще получи обезщетение, тъй като сме застраховали служителите си за трудови злополуки, допълни още Торлаков.

Възмутен съм от станалото, защото нашият охранител пази училище и се грижи за малолетни и непълнолетни ученици. Вместо да му се оказва съдействие в грижата за децата, той получава юмруци, това е недопустимо, коментира инцидента Тодор Торлаков


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.