Факти, Анализи, Коментари
   15 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Лидерът на Атака Тодор Христов подаде оставка и нарече Волен Сидеров "страхливец"
30 Септември 2009
Партията води сляпа политика на подкрепа за ГЕРБ и забравя собствените си обещания, каза Христев
Тодор Христев
Тодор Христев

Председателят на „Атака” в Пловдив Тодор Христев напусна партията. Причината е липсата на реакция от централното ръководство и лично от лидера Волен Сидеров на подадената от Христев оставка като председател на пловдивската структура още след евровота.

Никой от ръководството не ми се обажда, което ме води на мисълта, че не съм желан, каза Христев.

Според него партия "Атака" се разпада, защото от изборите насам провежда политика на сляпа подкрепа на ГЕРБ без в отговор да търси реализация на част от предизборните си обещания. За Христев вината носи лично Волен Сидеров.

„За мен той е мухльо, страхливец, който нямаше смелостта да се изправи и да ми каже в очите, че повече не съм нужен на организацията. "Атака" е лидерска партия и щях да се съобразя”, коментира Христев.

Последната капка довела до решението му да напусне е била регистрацията на кандидата за кмет в пловдивския район „Източен” Велизар Ченков. Тя е направена в последния момент от Димитър Керин без Христев да бъде дори информиран.

Тодор Христев остава в Общинския съвет на Пловдив, защото по думите му там е единственото място, където може да се прави политика на местно ниво.

Радио Пловдив


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.