Факти, Анализи, Коментари
   14 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
53-годишен мъж полудя, нарани с тесла и нож няколко души по улиците в Пловдив
28 Септември 2009
Психиатричните болници изнемогват без пари, пациентите вилнеят навън

Вчера в 15.45 часа в подлеза на Централна гара на бул.”Христо Ботев” в Пловдив непознат мъж с прошарена коса и мръсни дрехи влязъл в златарски магазин, като държал в ръката си тесла. Без конкретна причина нападателят размахал теслата и се опитал с тъпата част да удари продавача в главата. За щастие не успял да нарани 51-годишния мъж зад щанда. После избягал в неизвестна посока, като оставил хладното оръжие в магазина.

Около 16 часа в полицията постъпил нов сигнал, че в магазин на ул.”Иван Вазов” нахлул побеснял мъж, който нанесъл удари с нож на 23-годишната продавачка - по ръката и в областта на гръдния кош. След като се появили хора в магазина, разяреният мъж избягал.

Внезапните му бесни изблици обаче не свършили. Десетина минути след това на ул.”Иван Вазов” до №70 минавайки покрай 30-годишен пловдивчанин, агресивният мъж го ударил силно по челото и побягнал в посока ул.”Авксентий Велешки”. В 16.15 часа на ул.”Иван Вазов” до №60 непознатият ударил по главата 19-годишно момиче от Кърджали с торба, пълна с камъни, като се смеел на висок глас.

След проведените оперативно-издирвателни мероприятия опасният мъж бил установен. Това е 53-годишният К.К. от Пловдив, който показал видими признаци на психично разстройство. К.К. е оставен за лечение в Клиниката на Окръжния психиатричен диспансер-Пловдив. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура Пловдив.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.