Факти, Анализи, Коментари
   15 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Общината подарява говорещи апарати за кръвно на незрящи хора
16 Септември 2009
Кампанията е първа по рода си в града, съвместна с Националния център на рехабилитация на слепи

Днес зам. - кметът на Община Пловдив по "Социална политика, демографски и етнически въпроси"  Красимир Ангелов    ще предостави  на 100 души със зрителни увреждания говорещи апарати за измерване на кръвно налягане. Инициативата ще се осъществи съвместно с Национален център за рехабилитация на слепи и фирма „Самоконтрол” ООД.

Кампанията е първата по рода си, провеждана в нашия град, която безусловно доказва сериозната ангажираност и съпричастност на местната власт спрямо хората с увреждания.
Средствата за провеждане на инициативата са осигурени въз основа изпълнението на .„Стратегия на Община Пловдив за осигуряване на равни възможности на хора с увреждания 2009-20011 г.”.

На раздаването на говорещите апарати за измерване на кръвно налягане ще присъстват Васил Дулапчиев – председател на съюза на слепите в България  Димитър Парапанов – Председател на  Национална асоциация на слепо – глухите в България и -н Велик Атанасов - Председател на Регионална организация  на слепите в България.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.