Факти, Анализи, Коментари
   14 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
НДСВ остава без централа, сградата става синя
8 Септември 2009
От 21 клуба в Пловдив СДС остава с 10, ще се използват само за срещи с хората
Досегашната централа на СДС на ул. " Цар Иван- Асен"
Досегашната централа на СДС на ул. " Цар Иван- Асен"

Бившата централа на НДСВ, известна по- рано като Младежки дом "Сашо Димитров" става дом на СДС, стана ясно днес. След като не успя да вкара дори един депутат в новия парламент, НДСВ остава без право на сграда.

Сините клубове също оредяват, от 21 броят им се редуцира на 10. Новината съобщи днес в Пловдив Мартин Димитров след среща с кмета на града Славчо Атанасов.  Нямаме претенции за клуба в Цар Симеоновата градина, където е ресторант "Сентрал парк", допълни синият лидер. Той призна, че положението в пловдивската организация е лошо и трябва активна политика. На последните избори СДС - Пловдив е отчел 400 члена, но колко от тях са с платен внос, Мартин Димитров не знаеше. На изборите синият Пловдив излъчи само един депутат- варненеца Димо Гяуров.

В този месец изтича срокът за стопанисването на клубове на партийни организации в Пловдив. Досегашната централата на СДС на ул. „Цар Асен”2 е реститурана собственост. Това наложи спешно да се пребазира изцяло ръковоството на организацията.

Мартин Димитров подчерта, че строго ще съблюдават партийните клубове по места да се използват само и едниствено за срещи с хората.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.