Факти, Анализи, Коментари
   14 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Отменят се празничните прояви за Деня на Съединението
5 Септември 2009
Заупокойна молитва ще има в 10.15 в " Св. Богородица", отменя се празничната заря

Паметта на загиналите наши сънародници при трагичния инцидент в Македония и паметта на отдалите живота си за Съединението на България герои ще бъде почетена утре на паметника на Съединението с поднасяне на венци с военни почести, това съобщи кметът на Пловдив Славчо Атанасов. Всички прояви по честванията на 6-ти септември за днес и утре, предвидени в предварителната програма, са отменени, няма да се състоят и предвидените прояви от Есенния салон на изкуствата, потвърди кметът Атанасов. Знамената пред сградата на община Пловдив са свалени в знак на траур.

При поднасянето на венците няма да има илюминации, отменен е и предвиденият празничен коктейл. От държавния протокол потвърдиха присъствието на премиера Бойко Борисов при поднасянето на венците пред паметника на Съединението.

„Това е голяма трагедия за цяла България, изразявам най-дълбоките си и искрени съболезнования към близките и роднините на загиналите ни сънародници. Нека всички се помолим за успокоение на душите им! Поклон пред паметта им.”  С тези думи кметът на Пловдив Славчо Атанасов изрази своето съжаление по повод трагичния инцидент с българите в Македония.  

Няма загинали пловдивчани в трагичния инцидент на Охридското езеро, заяви кметът на Пловдив Славчо Атанасов. Информацията е потвърдена в личен разговор с премиера Бойко Борисов преди минути.   


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.