Факти, Анализи, Коментари
   14 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ашим Асан: България е заплашена от бунтове, организирани от ДПС
3 Септември 2009
Структурата на ДПС в Пловдив се финансирала от трима известни наркотрафиканти под чадъра на полицията
Ашим Асан
Ашим Асан

България е заплашена от вълна от бунтове, организирани от ДПС. Това заяви вчера председателят на фондацията на българските граждани от турски произход „Прав път" Ашим Асан пред Дарик радио. Според него партията на Ахмед Доган подготвяла масово гражданско неподчинение в повечето големи градове в страната. Изказването на Асан беше по повод на протеста, организиран в „Столипиново" миналата събота от общинския съветник от ДПС Яшар Асан. Според шефа на фондацията протеста в пловдивския квартал бил част от предизборната кампания на Яшар Асан, който се целел в кметския пост в район „Източен”.

Ашим Асан заяви още, че структурата на ДПС в Пловдив се финансирала от трима известни наркотрафиканти, а полицията и прокуратурата ги прикривала. Според него единият наркотрафикант е от „Столипиново" и се казва Ангел Бубов. Другият бил Стефан Александров, а третият, който ги побутва в тези неща, е ексобщинският съветник Инан Алиев. Председателят на „Прав път” се закани, че ще уведоми лично за случая министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, премиера Бойко Борисов, както и председателя на комисията за борба с корупцията Яне Янев.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

teomil
04 Sep, 2009 | 11:10

ЗАТОВА ЛИ МАФИОТА ДОГАН-сергей,сава,ангелов НЕ ХОДИ НА РАБОТА В ПАРЛАМЕНТА, А КРОИ НОВ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС??? ЗАТОВА БОЙКО И ЦЕЦО, СТИГА САМО ОБВИНЕНИЯ, НАРОДЪТ ИСКА РЕАЛНИ ПРИСЪДИ ЗА РЕАЛНИТЕ ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ТО НЕ ДО КРАЯ НА МАНДАТА, А ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ! ТОВА Е СТРЕЛБА С ГУМЕНИ ПАТРОНИ ПО МАФИОТИТЕ: ДОГАН-сергей,сава,ангелов, СИМЕОН-крадеца,СерГЕЙ-ибрика, МИНИСТРИТЕ ИМ И СВИТИТЕ ИМ ! СТРЕЛБАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ С "ИСТИНСКИ,БОЙНИ" ПАТРОНИ , Т.Е. РЕАЛНО ВЪЗМЕЗДИЕ, А НЕ ХВЪРЛЯНЕ ПРАХ ОТ ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ ! СТИГА ПОЛИТИЧЕСКА КОЗМЕТИКА БОЙКО !ОК?




  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.