Факти, Анализи, Коментари
   15 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Чавдар Марев поема лидерството на СДС в Пловдив
28 Август 2009
Първата му работа е да изнесе централата от сградата на ул. "Иван Асен"
Чавдар Марев
Чавдар Марев

Членовете на общинския съвет на СДС взе вчера решение овакантения от Николай Караиванов пост на председател да бъде зает от досегашния заместник Чавдар Марев. На предварителните избори в СДС Чавдар Марев спечели подкрепа и по принцип трябваше да заеме поне трето място в пловдивската листа на Синята коалиция, но подредбата, диктувана от Мартин Димитров, го прати две места назад и ролята му по време на кампанията не беше забележима.

Чавдар Марев бе доскоро директор на Пловдивската общинска агенция за приватизация и в редицата на директорите от създаването и се открои като един от успешните. След като СДС стана опозиция в Пловдив, той бе свален от този пост.  Избирането му за председател на СДС в Пловдив е одобрено от София.

Първата работа на новия председател на СДС не е особено приятна, нито пък лесна- нему се пада задължението да освободи сградата на "Иван Асен", където години наред се помещаваше синята централа.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.