Факти, Анализи, Коментари
   15 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Община Пловдив кани собствениците на сгради да се регистрират
27 Август 2009
Предстои създаването на публичен регистър

Във връзка с необходимостта от създаване и поддържане на публичен регистър /на основание чл.44 от Закона  за управление на етажната собственост  и Наредба №3 за създаване и поддържане на публичен регистър на сградите в режим на етажна собственост/, уведомяваме собствениците на сгради в режим на етажна собственост за необходимостта от свикване на Общо събрание до 1 ноември 2009 г. Избраният Управител на етажна собственост следва да предостави в районната администрация /по местонахождение на сградата/, коректно попълнено типово заявление, необходимо за вписване на сградата в публичния регистър на гр. Пловдив.

 Образци на заявления за вписване на сградите в публичния регистър са публикувани в сайта на Община Пловдив към линка на Дирекция “Административно-наказателна дейност, контрол по търговията и защита на потребителите” - сектор “Управление на етажната собственост”.

 В случай, че Председателят на Управителния съвет или Управителят на етажната собственост не заяви обстоятелствата, които подлежат на вписване в публичния регистър, Законът за управление на етажната собственост предвижда глоба от 100 лв. до 500 лв.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.