Факти, Анализи, Коментари
   14 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Предстоят ремонтни дейности в Стария град
27 Август 2009
Чистят пънове, освежават калдъръма, възстановяват електрически стълбове и фенери

Кметът на Пловдив Славчо Атанасов подписа  договор с „А И Г ТРЪСТ” ООД – Пловдив за пренареждане на каменна пътна настилка – калдъръм и отстраняване на саморасла растителност, дънери и кореновата им система.

Ще бъдат отстранени 18 броя пънове в Стария град, а части от настилката ще бъдат пренареждана на следните улици:Кръстовището на „Съборна” и „Митрополит Паисий”, кръстовището на „Съборна” и „Ст. Чалъков”, кръстовището на „Съборна” и „Княз Церетелев”, както и по улиците „Д-р Чомаков”, „Цанко Лавренов” и на кръстовището на „Ст. Чалъков” и „Т. Самодумов”. Сумата за дейностите е 39 960 лева с ДДС, срокът за изпълнение е до 30.09.2009 година.

До 31.10.2009 година ще бъдат ремонтирани и възстановени и 66 броя електрически стълбове и 22 броя фенери в Стария град. Изпълнител на ремонта е „Мегапласт 2000” ЕООД – Пловдив. Сумата е 17 823 лева с ДДС. На стълбовете ще бъде премахната старата боя, ще бъдат грундирани, боядисани с нова боя, ще се поставят и нови светлоотражателни тела и крушки.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.