Факти, Анализи, Коментари
   14 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Николай Караиванов подаде оставка като председател на ОбС на СДС- Пловдив
21 Август 2009
Няма да се яви на партийните избори през октомври, нито да участва в подбора на кандидатите
Николай Караиванов
Николай Караиванов

На заседание на НИС на СДС в София вчера Николай Караиванов е подал оставка. В отворено писмо до медиите днес той обяснява мотивите си. Сред тях са проблеми в организацията на СДС, липса на национална и местна кадрова политика, липса на доверие от страна на Мартин Димитров, некоректно подреждане на изборните листи за НС, последващи промени в листите, липса на комуникация от страна на Мартин Димитров.

" Приемам, че през този период съм допуснал и грешки. Понасям цялата отговорност. Не съдя и не съм обиден на никого, се казва още в писмото." Ясно осъзнавам, че е необходима промяна и искам да дам реален шанс на хора, които биха желали да се занимават с партийно строителство. Надявам се политиката на СДС да се развива положително и най-вече морално. Благодарности не получих, но ми позволете да благодаря на всички граждани, подкрепящи синята идея, на членовете на СДС-Пловдив и на Вас журналистите.

Простете, ако съм обидил някого!

Мога да ви уверя, че ще продължавам да работя в името на пловдивчани и тяхното благоденствие като общински съветник."

На 10 октомври в София ще се проведе Националната конференция на сините. В писмото си Николай Караиванов още съобщава, че категорично няма намерение да се яви на местните партийни избори след нея, нито да участва в изготвяне на списъци и други документи, свързани с тях.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.