Факти, Анализи, Коментари
   14 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Иван Странджев поема рекламата на Общината
20 Август 2009
Ванко Иванов е временно изпълняващ длъжността главен секретар

Досегашният шеф на рекламата и пиара в пловдивския панаир Иван Странджев е новият началник на общинската дирекция за реклама и следконцесионен контрол. Той бе представен на 10-членния екип от заместник-кмета по икономиката Александър Константинов от БСП.

Странджев е член на същата партия и има 20-години стаж в бранша, 4 от които е прекарал в панаира. В общината го поканил самият Константинов, след като Стоян Стоянов, също бивш ръководен кадър на панаира, прекара на поста в общината около 2 месеца, след което наскоро напусна.

Странджев обясни, че въпреки по-високата заплата в изложбения център, е оглавил общинската дирекция, привлечен от мащаба на работата и повечето контакти с бизнеса на града. На новия директор Александър Константинов разчита за съставянето на изцяло променена наредба за рекламата. Към този момент общината има около 800 договора и 28 действащи концесии, като по тях единствено Руският пазар забавя понякога издължаването си.

Междувременно стана ясно и името на временния главен секретар на градската администрация след рокадите в нея.

Славчо Атанасов потвърди, че това ще е шефът на отдел „Човешки ресурси” Ванко Иванов, докато за секретарския пост се състои конкурс.

Иванов отказа коментар под предлог, че още не е научил за назначаването. Във фоайето на голямата община вече го няма портретът на Петя Дойчинова, която стана заместник-кмет по културата и образованието на мястото на Георги Шопов.

Радио Пловдив


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Пита(щ)Гор(ата)
20 Aug, 2009 | 17:36

Отявлен комунист е вече рекламист.
Дали новият рекламист е още комунист?


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.