Факти, Анализи, Коментари
   14 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Премиери на Автомобилния салон в Пловдив
17 Август 2009
Изложбата е в рамките на Международния технически панаир от 28 септември до 3 октомври
Mercedes S-Class 2009
Mercedes S-Class 2009

C3 Picasso

C4 Grand Picasso

Атрактивни премиери подготвят фирмите изложители от  Автомобилния салон, който ще се проведе в рамките на Международния технически панаир от 28 септември до 3 октомври в панаирния комплекс в Пловдив.  Досега участие са заявили 18 компании, които предлагат на българския пазар водещи световни марки. Съорганизатор на форума е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

  Автомобилен салон Пловдив се очертава като успешна проява, въпреки кризата в този бранш, заради която бяха отменени множество подобни изложения в Европа. Британският Съюз на търговците на автомобили отложи  международния автосалон  в Лондон, планиран за 2010 г., с уговорката, че ще го възобнови, когато  икономическата ситуация в света се стабилизира. Отпадна и «Автомобил – Барселона», след като панаирът в испанския град получи откази от «Дженерал мотърс», «Пежо», «Ситроен» и «Нисан». Няма да се проведат изложенията в Атина през октомври и Букурещ през ноември. 

 Специално за посетителите на автомобилния салон в рамките на Есенния технически панаир в Пловдив, «Ауто Италия» – официален вносител на FIAT и Lancia за България,  ще представи 2 новости.

Първата идва от Fiat и е свързана с фейслифта на компактния кросоувър на маркта Sedici. Втората е най-новият модел на на стилната италианска марка Lancia - Lancia Delta, който ще бъде показан за първи път пред пловдивската публика.  Той представя новата философия на Lancia - уникално позициониране, комбинация от двете основни характеристики за марката: елегантен стил и дързък иновативен темперамент,  обясниха от „Ауто Италия”.

«Автомотор Корпорация», официален вносител на марката Citroën за България,  ще представи десет модела от гамата си леки автомобили и четири модела от лекотоварната гама.

Посетителите на изложението ще имат възможност да се запознаят с най-новото попълнение във фамилията на Citroën – C3 Picasso,  който се чувства еднакво добре в града и на дълъг път,  както и С4, най-продавания еднообемен автомобил в Европа за 2008 година -  C4 Grand Picasso. От представителите на лекотоварната гама ще бъдат изложени спечелилият титлата Ван на годината 2009 Citroën Nemo, Berlingo, Jumpy и Jumper. По случай честването на 90-годишнината от създаването на  Citroën, което съвпада с провеждането Международния технически панаир, «Автомотор Корпорация» ще предостави на своите клиенти ексклузивни условия на продажба.

 На Автосалон Пловдив ще демонстрира най-новите си продукти за годината и марката Mercedes-Benz. Новият E-Class се появи на пазара през пролетта с претенцията за най-добрър бизнес седан в света, продажбите му оправдаха тази заявка и запазиха лидерството на марката в сегмента. Новият Е-Class Coupe е харизматичното купе от семейството на Е-клас. Новият S-Class 2009 се появи на пазара четири години след въвеждането на моделната серия W 221. Флагманът на марката винаги е бил лидер в технологично отношение и днес S-Class 2009 е първият в света серийно произведен автомобил с литиево-йонна батерия в модификацията S 400 HYBRID.

 По традиция в Пловдив ще пристигнат и оторизираните дилари на BMW, Тойота, Опел, Пежо, Рено, Нисан, Субару  и други известни марки, които също планират изненади за посетителите на автосалона.

 Компании от 43 държави са заявили досега участие в Международния технически панаир. Те ще покажат най-новите инвестиционни стоки и технологии в областта на строителството, електрониката и електротехниката, енергетиката, екологията, машиностроенето, транспорта и автосервизното оборудване, информатиката, управление на водите, химическата индустрия.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.