Факти, Анализи, Коментари
   16 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Иван Тотев е новият областен управител на Пловдивска област
12 Август 2009
Макар и многократно спряган за този пост, депутатът от ГЕРБ отричаше до последно
Иван Тотев
Иван Тотев

Днес премиерът обяви имената на 18 нови областни управители за страната, в Пловдив област стола на Тодор Петков наследява бившият кмет на район Източен и лидер на партия ГЕРБ Иван Тотев, избран за депутат на последните избори.

Иван Тотев е роден през 1975 година, по професия инженер, специалист по компютърни системи и технологии. Той е семеен с едно дете, владее английски език.

 В интервю за Радио Пловдив Иван Тотев обяви, че ще работи за териоториалното разширение на община Пловдив. Той заяви, че смята да проведе срещи с всички кметове от областта, за да се запознае с техните визии за развитие на общините. На въпрос дали ще намали броят на заместник областните управители, които досега бяха четирима, Иван Тотев отговори, че би искал да работи с трима заместници, като назова и единият от тях - юристът Георги Игнатов.

 Той подчерта, че ще има кадрови промени в областната администрация, но те няма да са безпринципни. Според него важна е приемствеността в работата и затова ще бъде запазен юридическият екип на областната администрация.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.