Факти, Анализи, Коментари
   14 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Задържаха мъжа, намушкал 41 год. пловдивчанин в Несебър
29 Юли 2009
Извършителят е 30 год. софиянец, задържан многократно, вкл. и за убийство

 Задържаха мъжа, намушкал с нож 41-годишен пловдивчанин в Несебър, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас. Престъплението е извършено около 22.00 ч. в неделя на северната крайбрежна алея на Несебър.

Непознат мъж се приближил в гръб до седящ на бетонен парапет 41-годишен пловдивчанин, грабнал оставената до него чанта с фотоапарат и принадлежности и побягнал. Тъжителят подгонил крадеца и след около 20-30 м го настигнал.

При последвалото сборичкване пловдивчанинът повалил извършителя и успял да си върне вещите, но след няколко крачки простенал, че е прободен в гърдите и приседнал на бетонния парапет. Очевидци на инцидента извикали екип на ЦСМП, който откарал потърпевшия в МБАЛ – Бургас, с прободна рана в областта на гръдния кош, с опасност за живота.

 Извършена му е операция по спешност. В резултат на получена и реализирана оперативна информация, за два дни криминалистите от РПУ – Несебър успяха да установят извършителя на деянието – 30-годишният Ф.О. от София.

В помещение в новострояща се кооперация в комплекс ”Черно море”, където мъжът се е укривал, са намерени дрехите и ножа, използвани при извършване на престъплението. Ф.О., който е многократно задържан за различни престъпления ( включително и за убийство) е задържан за 24 часа.


Работата по изясняване и документиране на цялостната му престъпна дейност продължава.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.