Факти, Анализи, Коментари
   14 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Транспортен ад от днес заради ремонти
28 Юли 2009
Някои от участъците ще са затворени до края на годината

Днес вече е затворен бул. „Марица - Юг” в отсечката под моста „Герджика”, ще се отвори при възможност,  но по принцип не по-рано от приключването на моста на 14 декември. От днес се затваря и ул. „Победа” от моста „Герджика” до ул. „Оборище”. Поставена е нужната сигнализация.

От днес заради ремонти на „Сити Газ” се затваря крайната лява лента на платното на бул. „България”, от колелото на Панаира до първата пресечка в посока към Рогошко шосе. Останалите две ленти са свободни за движение. Ремонтът ще приключи на 18 август.

От края на тази седмица ще бъде затворена цялата улица „Победа” от бул. „България” до моста „Герджика”, за да бъде извършена предвидената цялостна реконструкция. Сумата е 2 700 000 лева, изпълнител е „Драгиев и Ко”.

От септември се затваря и бул. „България” в отсечката от „Васил Априлов” на различни етапи в посока колелото на Панаира.  Предстои комисия да се произнесе по процедурата за избор на изпълнител. Сумата е 6 800 000 лева.

В район „Южен”, от края на следващата седмица, се затваря ул. „Димитър Талев” в участъка от „Вапцаров” до „Стамболийски” заради пълна реконструкция, отстраняване на паважната настилка и изграждане на асфалтова такава. Изпълнител е „Драгиев и Ко”, срокът е до края на 2009 година, сумата е 1 200 000 лева. Улицата ще бъде разширена с близо два метра.
  


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

gerryqu
29 Jul, 2009 | 10:25

Още малк и ще свикнем с тези ремонти. Явно общината ни се стреми да ни научи на здравословен начин на живот - най лесто е да се предвижиш пеша! Да можеше само някой да помисли малко и да направи стратегия, организация на движението ... Но - каквито си ги избираме, такива ще си ги търпим!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.