Факти, Анализи, Коментари
   15 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пет тийнейджърки се гаврили със своя съученичка
23 Юли 2009
Момичетата са си съвсем "редовни", образувано е възпитателно дело

Деветокласничка от училище в центъра на Пловдив е била измъчвана от нейни връстнички, които напъхали в устата й пилешка кост. Драмата се е разиграла преди няколко месеца, но вчера бе оповестена от Петко Василев, секретар на Комисията за противообществени прояви на малолетни и непълнолетни в Пловдив. Извършителките са пет момичета от осми и девети клас, които нападнали съученичката си в двора на училището.

Те я съборили на земята и насилствено напъхали в устата й остатъците от храна. Причината е спор за момче, разказват техни връстници. Сигнал за инцидента е бил подаден в прокуратурата и IV РПУ.

Прокуратурата е започнала проверка за хулиганство, а през февруари преписката е пратена в Комисията за противообществени прояви. Инспекторите образували възпитателно дело, а момичетата посещават беседи с възпитателна цел. Те съжаляват за случилото си.

От Комисията уточниха, че имат сигнали за момичешки банди, които разрешават спорове с връстнички с юмручен бой. Най-често причината е ревност. Не били редки случаите на полова агресия към момчетата. Тя се дължала на крайно разкрепостяване, пропуски във възпитанието, безцеремонност, гледането на порнофилми и интернет.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

H8C0RE
24 Jul, 2009 | 20:28

Да живее порното, генно-модифицираните храни и химикалите в храните!

znaiko
23 Jul, 2009 | 13:22

a taka trabva da ima tukati kato nema doma. hakai chushki v boba ta da stava ljut , selski funii takiva


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.