Факти, Анализи, Коментари
   16 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
От днес - сериозни промени в движението
17 Юли 2009
Започва мащабен инфраструктурен ремонт на няколко възлови места едновременно

Началото на мащабен  инфраструктурен ремонт блокира от тази вечер няколко централни пътни артерии в Пловдив, съобщиха от Общината.

 От 19 часа се затваря оживеното кръстовище на булевардите „Руски” и „Шести Септември” . Ограничението ще трае една седмица. След това време трафикът по част от кръстопътя ще се възстанови, но до 14 септември остава затворено трасето от бул. „Руски” до бул. „България” - в протежението на улица „Победа” и моста на Герджика.

Предстои и затварянето за един месец на бул. "България", но то ще става щафетно, на отделни отсечки, като причината отново е пътен ремонт и полагане на подземна инфраструктура.

Освен това улица „ Лев Толстой” в Пловдив ще бъде затворена от днес до неделя, включително, за времето от 9 до 18 часа. Мярката се налага в участъка от кръстовището с бул. „Санкт Петербург” в посока – стадион Локомотив. Причината е провеждането на шампионат по картинг на пистата „Лаута”.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.