Факти, Анализи, Коментари
   10 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Зловещо убийство в Галиче
11 Януари 2020
По жесток начин 18-годишна ученичка е изнасилена и убита
Двама души са задържани за съпричастност към убийството на 18-годишната ученичка във врачанското село Галиче. И двамата имат криминални регистрации, съобщи БНР. До момента обаче няма категорични доказателства, които да сочат кой точно е убиецът на момичето. Работи се по всички версии по случая.

По рано стана ясно, че умишлено убийство е версията, по която работи прокуратурата. Засега не се съобщава информация относно мотивите за престъплението. 18-годишното момиче беше намерено убито рано тази сутрин в двора на бащината си къща във врачанското село. Сигналът за открито тяло е подаден около 8.40 часа. На място бяха изпратени екипи на полицията и бързата помощ. По първоначални данни няма следи за проникване с взлом в къщата. 

Убийството на 18-годишното момиче потресе Галиче. Местните хора недоумяват, защото познават абитуриентката в селското училище като скромно момиче. Поради неизвестни все още причини през нощта момичето е било само́ в бащиния си дом, който се намира в ромската махала в покрайнините на селото. Тялото й е намерено тази сутрин в двора на къщата от роднина. Предполага се, че е била изнасилена, пребита и убита. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.