Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ози Озбърн пострада при пожар в дома си
18 Януари 2013
Съпругата му Шарън се е отървала леко, но Ози се нуждае от медицинско лечение, тъй като има изгаряния по ръцете

звестният британски музикант Ози Озбърн пострада при пожар в дома си в Лос Анджелис, Калифорния, съобщава Sun. Инцидентът, станал късно през нощта, е причинен от неизгасени свещи. По това време в къщата са били само той и съпругата му Шарън, която се е разминала само с уплаха. Ози обаче, се нуждае от медицинско лечение, тъй като има изгаряния по ръцете. Това е предизвикало усложнение с оперираната му по-рано ръка.

"В пет часа сутринта, усетих странна миризма, а след това кучето започна да лае. Побягнах надолу по стълбите и видях, че цялата стая е в пламъци. Косата на Ози бе обгорена отпред, а също и веждите му, разказва съпругата на Озбърн.

Тя благодари на противопожарната служба, че са успели да овладеят пожара преди да се разпростре в цялата къща и призова всичките фенове на Ози да проверяват свещите преди лягане. Преди време в къщата на семейство Озбърн е имало и други, но по-малки пожари възникнали през 2005 г. и 2006 г.


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.