Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Брад Пит не смята да се жени отново
7 Ноември 2021
Той излизал на няколко срещи, но те не са довели до нищо сериозно. Освен това Пит продължава по съдебен ред да търси попечителство над децата
Холивудският актьор Брад Пит, който все още води съдебни спорове с бившата си съпруга Анджелина Джоли за попечителството над децата им, е решил да се откаже от личния си живот и не смята да се жени отново, съобщава UsWeekly. Изданието се позовава на източници от обкръжението на звездата.

Познати на 57-годишния артист уверяват, че той е престанал да разглежда срещите с жени като нещо приоритетно заради огромното бреме на отговорността, паднало върху него след бракоразводния процес с Джоли. Той излизал на няколко срещи, но те не са довели до нищо сериозно. Освен това Пит продължава по съдебен ред да търси попечителство над децата.

„Брад работи усилено и се опитва да бъде максимално позитивен. Войната с Анджелина наистина му се отрази. За щастие той има невероятна сила на волята и прекрасна група за подкрепа“, разкри източник пред репортери.

По-рано Върховният съд на щата Калифорния отхвърли жалбата му по продължаващото дело за попечителство над децата. /БГНЕС


последни в Хайлайф:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.