Факти, Анализи, Коментари
   23 Април 2024
 Коментари    Дискусия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
5 региона, в които може да избухне Трета световна война през 2018г.
17 Декември 2017
Една от тези точки засяга пряко и България
Южният фланг на НАТО е един от петте региона, в които през 2018 година може хипотетично да пламне Трета световна война според американския професор и специалист по сигурността Робърт Фърли. Регионът обаче е предпоследен в списъка му. Професорът представи своята прогноза пред изданието The National Interest, съобщава РИА Новости.

Първата държава в списъка му е КНДР. "Успехите на Северна Корея в разработването на балистични ракети наред с дипломатическата неопитност на администрацията на Тръмп създадоха необичайно опасна ситуация", отбелязва професорът.

Вторият регион в списъка му е Тайван. Наскоро китайският дипломат Ли Кексин заяви, че Пекин "ще обедини Тайван" с военна сила в деня, когато на острова акостират американски военни кораби. "Отношения, изискващи предсказуемост и внимателна дипломация , ...Китай и САЩ изглежда са готови да оставят на неопределеността, която може да доведе до разрушителен конфликт", Смята Фърли. 

Следващата в списъка е Украйна. Експертът припомня, че примирието в Донбас постоянно се нарушава, а протестите в Киев и "дивашката история" около Михаил Саакашвили пораждат съмнения за стабилността на сегашното украинско правителство. Според Фърли падането на украинското правителство може да доведе до редица последици, които може да изострят кризата – по-специално на власт в Киев може да дойдат ултрадесни сили, заради които конфликтът в Донбас да избухне с нова сила. Професорът разглежда и сценария, при който Москва ще засили присъствието си в Украйна при крах на сегашната власт, което на свой ред може да доведе до мащабно военно противопоставяне между Русия и Запада. 

Четвъртият регион, където потенциално може да избухне Трета световна война, Фърли посочва южният фланг на НАТО – по-специално Турция. По думите му отделянето на Анкара от ЕС и САЩ и сближаването й с Москва е предвестник за съществена промяна на баланса на силите. Нито Турция, нито Русия, нито САЩ смятат войната за разумен начин да се разреши създалата се ситуация, подчертава авторът. Но промяната на равновесието на силите може да повлияе върху събитията в Сирия, Ирак, Иран, на Балканите и в Кавказ. 


Списъкът на Фърли завършва с Персийския залив. Той обръща внимание на конфронтацията между Саудитска Арабия и Иран. Професорът припомня, че в регионът и преди е имало конфликти, но те не са прераствали в световни войни. "Но Ер Рияд даде ясно да се разбере, че е готов да изгражда дипломатическа и военна коалиция срещу Иран, в която по възможност да се включи и Израел. На фона на това как Русия отново отстоява позициите си в региона, лесно е да си представим как всичко това ще премине в противопоставяне между двете свръхдържави", убеден е специалистът. /БГНЕС


последни в Коментари:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Susan Benson
30 Mar, 2021 | 19:42

Здравейте дами и господа, нуждаете ли се от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм заемодател, а също и финансов консултант.

Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове заемни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация, пишете ни чрез имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор веднага.

Ние сме всеобхватна компания за финансови услуги и сме ангажирани да ви помогнем да постигнете всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.

Ето няколко причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем;
* Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
* Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете.
* Бързо директно финансиране - Получете кредита си в рамките на 24 часа след одобрението.
* Гъвкав лихвен процент - достъпен лихвен процент от 3%.
* Високи цени на одобрение
* Гъвкаво погасяване - получавате шанса да изберете дата на погасяване, седмично, месечно или годишно за период от 1-30 години.
* Лесно онлайн приложение.
* Персонализирани насоки и експертиза.
* Няма скрити такси

Не губете възможност поради липса на средства. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са били изправени пред финансови затруднения по целия свят

За повече информация относно нашата оферта за заем, изпратете ни искането си за заем чрез този имейл адрес sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или на WhatsApp чрез +447903159998

Посредниците / консултантите / брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълна увереност ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

муспи
03 Jan, 2020 | 22:42

ДАЛШЕ БОЛШЕ: Утвърждаването на доброто и отричането на злото при нас са синоними. Нещо като вечната и непрекъсната молитва към Бога и съзерцаването на вашите страдания дълбоко в Пропастта, и то без да се вглеждаме, защото накъдето навън погледнем просветва, и мъртвото се вкопчва като глисти в нас, я ние не искаме. Вие сте само страничен ужас и голата информация ни е достатъчна да бъде съществен акцент в Съвършенството. Както стана дума - това е Красота, а ние сме художници, - Създателя го е направил такова, ние го знаем, вие - никога! Това Разделяне опиянява с чистотата си. То е осъзнаване на смисъла в Божието въплъщение в света, - вие Го убихте за да уплътните със себе си смъртта, Той го прие за да ни отдели от вас. Как вашия дявол реагира? - по еврейски, пазаря е несправедлив, одушевени са само белите, ще се борим. Нас Яхве ни е надарил със сръчност непонятна за белите, да се чувстваме в света като риба във вода. Ние сме в състояние да мобилизираме милиардите диваци в борба с тази бяла прослойка, дето - това вече ни вбесява, - се перчи с душите си! Война, и на война като на война! Най напред диваците питат къде се$е гладния - атака по белия човек! - Не е толерантно така, всички имаме право на мерцедес, бяла кадънка, ядене до премала и то за стоене зад бюро и гледане порно в работно време. "Права" е тази крилата дума, която вдига милиардите в - бой последен. - А белите как реагират на този чуш? Как, нашите хора са работили много векове, но особено интензивно последните два три:
- Няма бяло правителство в белите държави, всичките са наши.
- Парите им, а това са парите на света, печатат се от белите, а печатарски машини са немислими без бели, и тука ръка на сърце, но и ние евреите ще се сблъскаме с непреодолими проблеми ако изчезнат белите с машините си. И, тези пари са със стойност от индустриалното, икономическо и социално устройство на белите.
- Всичко това е шокиращо със своята примитивност, но то трябва да се каже поне като начало, трябва словото да стане дело, а как след като ние владеем медиите, ама всичките - не обича евреина контролния пакет, наш уважаван раби казва - и последното Протестантско вестниче в Норвегия си има наш човек! Рабито е бил поет - в три думи е вложил пет конспирации. Протестантството от нашата борба е вече обект за насмешки, Норвегия е гъ$а на географията, и то бяла държава с невиждано социално ниво, но с наши медии даже и това вестниче, с наше правителство и с наши пари. Всеки момент ако решим може да кажем - толкоз! почва нов Еон - Водолея.
- Как ще щурмувате, с куршуми?! възкликва пролетарския поет, защото не знае че медиите само могат да поставят или свалят тази въпрос, - най после и белите в масата си са като нас, макар и да мъкнат души. Врагът, разпънатия и невидимо присъстващ през хилядолетията в елита на белите е опасен. Как сме прерязали антисемитската му връзка с белия елит?! Много просто - като ликвидирахме изкуството, Красотата като вход към Бога я приватизирахме. Днес Творческия елит тъпче на място, разсмива ни. - Хайде бе голтаци, да се борим!
Само едно ни смущава, леко де, защото нашата история е едни непрекъснати смущения, а ние все си стоим. Съществува логичното допускане, че това тука като не може, се прави Там, а то ще е проклятие за тукашния свят? Какво ни казва Яхве: аз ще обърна проклятията срещу тях! Да, но творците се отказват да творят и за големи пари, не искат да съществуват в този свят, за тях е дошло най Голямото - творчество да е отказ от творчество заради творчеството в Оня свят! Но - шапка на тояга, ще се борим. Яхве, който е баш бога, познаваме го по благородството му че е поставил в ръцете ни ППАтата (Парите, Правителствата и Армиите). Оня, техния Бог, може ли да даде ППА? - не може и да го помисли. Той е празен исполин, не може да се види и пипне, и затова и ликвидирахме всъщност изкуството - каква ще е тази Красота дето не може да се види и пипне?! Че то, тогава, как ще се оцени - как ще кажеш каква му е продажната цена?! Афедерсем - белите са всъщност диваци, а не ние!

муспи
03 Jan, 2020 | 19:03

Бесове на дявола (мини дявол) Яхве, пробутан като Йехова на гоите, защото името му, ах как само държите на това, - е само за тези на които е дадено. Ах как се радват свинете и псетата че са избрани от това мини! Ах как само обичат да се перчат с тази радост пред гоите, защото - ужас или кеф, но радост за тях е атака по белите, по божиите творения, предизвикваща ответна, независимо каква - свирепо хапане или благородно изтичане на лиги, реакция, в която еврейския паразитизъм се вкопчва да смучи ако може душа и Дух?! Вие - обратното, дъното на Пропастта, мазните петна по повърхността на клоаката, гнус осветена от най Горе, защото пълнотата на Творението включва и отрицанието, приемайте - не, не, не и не! То е повече от проклятие, то е прошка - отминаване без докосване и оставяне върху вашите лица цялото Отрицание! Не вярвате?! Защото не ви е изгодно, - такава ви е направена сметалката. Затова ви е вложено, няма как - от Горното място, да си виждате муцуните, защото Горе обичат да бръкнат и в дъното на Пропастта, за да я огорчат и - сещате се вече, - да доставят радост на Горните. Гърчете се на воля изчадия на Ада, вие ни радвате защото го правите в собствен сос - друг избор нямате! Смъртта е част от Творението но оставена на себе си, така не пречи, а прави Пълнота, а това е вече Красота. Колкото по Горе, толкоз е по красиво, - вечен танц в необятните простори, където надолу е и вашето обиталище и в танца се отхвърля без да се докосва. Псета и свине, сетете се сами? не можете, ще ви го кажа: Вие владеете света, който е от такива като вас, малко и стремително изчезващо изключение е недостъпната ви бяла раса. Би трябвало, ако имахте поне колкото най нисшите слоеве на белите разум, да се сетите че като я унищожавате, ще изчезва и това което ви прелъстява да владеете този загинал свят - без белите няма нищо, както Там извън Бога няма нищо. Вашето Яхве е наредило тези кубчета и колелца да създаде среда за смучене на души че и Дух, а е разочаровано. Разочаровано е и от вашата мъртвешка неспособност за съучастие, поне договорни задължения при експлоатацията на душевно духовните залежи. Яхве вече е разярен - Края идва по воля от Горе, но вашия Яхве така ще го обработи, че вие свине и псета ще го усмърдите с вашата кръв.

муспи
30 Jan, 2018 | 03:31

Светът е даден на дявола и той каквото прави го прави чрез евреите, така че неговия образ е върху тяхните муцуни - съвършенно открит и незесекретен поради невъзможност. Какво искат евреите? Разрушение и разрушение като начин на съществуване - демек и те са като нас! Те дъздадоха Китай с тяхни, американки пари, и не им е изгодно да го вкарат в голяма война, след като са му приготвили огромна дуйност и по територия и време за милиарда и половина. Вложени са много пари и то на бялата раса - други няма, - когато китайците се понесоха в демокрацията, напираха с мравуняка си трудолюбиви роби, и какво - кутийки с ориз и всякакъв обслужващ сектор, за голями машини и излизане като лидер в световната сцена трябваха капитали, - евреите им ги дадоха даром. Не е възможно там да се разгърмят унищожително - Корея, Тайван и всякакво дълбокоазиатско блато. Остава турция като най изгодно за световното рушене, - САЩ се заливат с диваци с темпове по големи от в Европа, и никой при здравозавладяните медии не е и проронил дума за това. Турция има всички плюсове да прави Световно зло, - граничи с Европа а Балканите си ги смята за свои земи, отнети й от тази гадна Европа. Иска да влезе в ЕС и като най многолюдна, по европейските закони да ръководи както си знае. Интересно за нисшите раси, явно това не са хора, - те едновременно си представят как са превърнали Европа в султански джимбо катун, и в същото време и не допускат че ще спрат пособията, пазарите и въобще причините за владеенето на тази Европа. Още повече че тя съвсем ще оредее и Ориента ще се простре до отатък Ламанша. Какво да прави белия човек?! Той е в състояние не с война, а с полицейска акция да очисти с прах против плъхове (специален концентрат де, пускан от хеликоптери) всичко от Мароко до Мексико! Но - НЕ! Това е и ужаса на евреите, - бялата раса иска Края на света според обещанието на Бога.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.