Факти, Анализи, Коментари
   8 Май 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Доц. Мария Пиргова: "Партия "Лидер" е чиста
14 Ноември 2008
Остават амбициите "Движение Напред" да бъде трета сила на следващите парламентарни избори
Доц. Мария Пиргова, зам.-председател на партия Лидер
Доц. Мария Пиргова, зам.-председател на партия Лидер

 “Няма връзка между обвиненията към Христо Ковачки и партия “Лидер”. Неговите проблеми са чисто икономически и не може да се прави връзка с партията.”

 Това заяви пред Радио Пловдив зам. – председателят на политическа партия “Лидер” доц. Мария Пиргова.

Тя предположи, че е възможно да има проблеми в документалната част от бизнес - дейността на Христо Ковачки и цитира свой телефонен разговор с него. Той я е уверил, че фирмите му са твърде много и е вероятно някъде да има недопълнено счетоводство, но самият той не може да назове къде.

 Пиргова заяви още, че в прокуратурата има купища материали за много неизчистен бизнес в България и едва ли фирмите на г-н Ковачки са от най – уязвимите.

“Партия “Лидер” и структурите на г-н Ковачки са напълно разделени.” – категорична е Мария Пиргова. Тя подчерта, че не е компетентна да коментира икономическата страна в дейността на Христо Ковачки, а отговаря само за идеологическата и политическата програма на партия “Лидер”.

“Притесненията, ако ги има, са негови, лични, а не на партията. – каза още Мария Пиргова. Тя изрази увереност, че обстоятелствата ще се изяснят в съда и нещата около г-н Ковачки ще се изчистят. Само знам, че всички големи бизнесмени финансират политически партии, а г-н Ковачки реши да финансира партия “Лидер”, но партията си има собствен живот – каза още Пиргова.

Тя е категорична, че остават амбициите на коалицията “Движение НАПРЕД” да бъде трета сила на следващите парламентарни избори.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.