Факти, Анализи, Коментари
   20 Януари 2022
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ансамбълът на България спечели бронзовите медали
16 Септември 2018
С това "златните момичета" си осигуриха квота за Олимпиадата в Токио през 2020 г. заедно с Русия и Италия
Ансамбълът на България се пребори за бронзовите медали в многобоя на Световното първенство по художествена гимнастика в София. С това "златните момичета" си осигуриха квота за Олимпиадата в Токио през 2020 г. Това сториха и победителките в състезанието Русия и подгласничките им от Италия. 

Рускините защитиха титлата си в многобоя, след като завършиха със сбор от сбор от 46.300 точки. На втора позиция се наредиха италианките (44.825), а на трета българките в състав Симона Дянкова, Елена Бинева, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова и Стефани Кирякова със сбор от 42.050 точки. 

Те получиха оценка 22.350 точки за композицията си с три топки и две въжета поради две неточности в съчетанието си и веднага подадоха контестация, която беше отхвърлена. След това грациите допуснаха грешки и на пет обръча, заради което получиха 19.700 точки. Утре ще бъдат разиграни още два комплекта медали на финалите на съчетанията, а те отново ще бъдат с участието на националките ни. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2022 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.