Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Франция - Дания - първия мач без гол на Световното първенство по футбол
26 Юни 2018
След скучната вяла игра "петлите" завършиха на първо място в групата, "червеният динамит" също продължава към осминафиналите
Отборите на Франция и Дания направиха скучно равенство 0:0 в последния си мач от група С на Световното първенство по футбол, след който "петлите" завършиха на първо място в групата, а "червеният динамит" също продължава към осминафиналите.

Въпреки всички уверения на двамата треньори, че ще играят за победа, на стадион "Лужники" в Москва двата отбора бяха доволни от нулевото равенство, което бе достатъчно за тях, за да постигнат своите цели. Селекционерът на Франция Дидие Дешан даде почивка на няколко от своите титуляри, като капитанът Юго Лорис, Пол Погба и Килиан Мбапе не бяха сред титулярите. Световните шампиони от 1998-ма година контролираха играта през по-голямата част от двубоя и отправиха повече удари от съперника си, но така и не стигнаха до гол. Датчаните от своя страна отправиха едва един точен удар в целия двубой.
 
По този начин двата тима регистрираха първото нулево равенство на Мондиал 2018 в 37-ия мач от шампионата в Русия. Франция завършва груповата фаза с актив от седем точки и на първа позиция, докато Дания приключва с пет точки и остава на второ място. /БГНЕС


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.