Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Масови проверки на зеленчуковата борса в Кърналово, Петрич
14 Март 2017
Проверките на фискалните агенти стартират след получени сигнали и извършени проверки за нарушения на данъчното и осигурително законодателствона територията на зеленчуковата борса
Масови проверки на звеното„Фискален контрол“ на НАП започнаха днес на зеленчуковата борса в Кърналово, Петрич. 40 служители на НАП ще следят изкъсо дали се спазват разпоредбите на данъчното и осигурително законодателство на територията на складовата база и търговските обекти. 

Агентите ще инспектират на входа и на изхода на борсата, ще се описват камионите, които влизат и напускат базата. Освен това ще се проверява далитоварът отговаря на описаното в товарителниците и другите документи, придружаващи стоката. Ще се следи дали търговците отчитат надлежно продажбите на касовите си апарати. 

Проверките на фискалните агенти стартират след получени сигнали и извършени проверки за нарушения на данъчното и осигурително законодателствона територията на зеленчуковата борса.

От началото на 2017 г. фискалните агенти на НАП са извършили 50 000 проверки на транспортни средства, като на15 000са поставени технически средства за контрол. В резултат на извършените контролни действия са наложени 300обезпечения, за да се избегне отклонение от облагане, допълват от НАП.


последни в Aгро:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.