Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
17-годишен младеж без книжка блъсна с мотора си жена - тя бере душа
23 Май 2020
За изминалите две години младежът 4 пъти е бил залавян да управлява мотор без да има книжка
40-годишна жена е в кома, след като е била блъсната от 17 неправоспособен моторист в асеновградския квартал "Долни Воден". За изминалите две години младежът 4 пъти е бил залавян да управлява мотор без да има книжка. Той е в ареста за 72 часа.

17-годишният младеж  заедно със свой приятел е шофирал с много висока скорост по улиците на "Долни Воден" и след като блъснал жената, избягал от мястото на инцидента, като скрил мотора.  Той го бил взел от 40-годишен свой познат като по-късно му оставил пари, за да си покрие щетите, обясни окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов. Попов уточни, че само дни преди катастрофата е изтекла пробацията за предишно нарушение на непълнолетния. През 2018 година за друго провинение на пътя му е бил наложен обществено полезен труд.

Предстои да бъдат повдигнати обвинения както на непълнолетния шофьор, така и на мъжа, който му е дал мотора, допълни Румен Попов.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.