Факти, Анализи, Коментари
   28 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бойко Борисов ядосан на Пловдив
5 Февруари 2017
Никога не съм си слагал в мислите, че Пловдив може да ми бъде проблем
Мислех си, че с вашата работа, труд и отговорност, след възможностите, които има в местната власт, като европейска столица на културата, Пловдив дори не ми е влизал в мисълта, че може да ми създаде проблеми, съобщава Фокус. На фона на действително тежкото състояние в Северна България. От едната ви страна „Тракия“, от другата „Марица“. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Пловдив, за да представи управленската програма на партията пред местната структура в града. 

„В моето съзнание стоеше въпросът, че трябва да се заделят пари за Околовръстното на Пловдив. Всичко, което е поискано целево, е дадено за тоя град. Благодарение на партийната организация, се замисляме дали ще спечелим избори. При положение, че преди нас тоя град беше разграбен. Всичко ценно беше разграбено до едно. Нали знаете кои сме? В същото време на конгреса в София обясняват как ние сме крали. Ама аз за нито една поръчка не съм се обадил, не съм казал, не съм дал указания на вас в Пловдив“, коментира Борисов и добави, че в момента се чакат да бъдат одобрени 110 млн. лв. за пречиствателната станция и водния цикъл. Надявам се служебното правителство да ги одобри. Защо ми го причинявате това? Едни се оправдават с Цветанов, други с мен. За нито едно нещо не е питано нагоре. Много пъти съм ви казвал, по-голям враг на ГЕРБ от себе си, няма. 

Само преди две години тези хора от БСП разбиха банките и си приеха закон, че не трябва никой да ги преследва за корупция. Вчера някой изброи, че над стотици пъти са ми произнесли името на този конгрес на БСП и нито на един друг. Сега на тази партия столетница един човек й пречи в момента. Сега тези хора щели да са новото лице“, посочи Борисов и коментира: „Театърът ви изгоря, Стефан Данаилов не намери време за толкова години да го направи. Направихме театър“.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.