Факти, Анализи, Коментари
   13 Юни 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Тежка катастрофа на пътя Бургас-Малко Търново
2 Октомври 2022
Автомобил с румънска регистрация се удря челно в автомобил с бългаска регистрация
Пътят за Малко Търново е отворен в едната лента, след тежка катастрофа между два леки автомобила, която стана рано тази сутрин, съобщиха от полицията. Наложи се движението да бъде пренасочвано по обходен маршрут за няколко часа.  

В  04.30 ч. е получено съобщение за челна катастрофа по пътя Бургас - Малко Търново, до село Младежко. Лек автомобил, с румънска регистрация, с който в посока Малко Търново се придвижвали румънци, поради загуба на контрол след значително странично просуркване в крайпътни храсти и вероятно получена неизправност във фаровете на колата, се блъска в правомерно движещия се в собствената си пътна лента в посока Бургас лек автомобил “Пежо”, с бургаска регистрация. В него са пътували семейство - мъж, жена и две деца. 

В болница са откарани : майката с двете деца и двамата румънци. До приключване на огледа и отвозване на двата автомобила пътят за Малко Търново, респ. Турция остава затворен след с. Крушевец. Като обходен маршрут се използва пътя през с. Визица. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.