Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Демократична България и "Възраждане" се регистрираха за самостоятелно участие в изборите
16 Август 2022
Готови сме за общи листи с "Продължаваме промяната", които могат да бъдат регистрирани до 27-ми август, обявиха от партията
Демократична България се регистрира самостоятелно за вота на 2-ти октомври. Бившият правосъден министър Надежда Йорданова още веднъж посочи, че дясната коалиция е готова за общи листи с "Продължаваме промяната", които могат да бъдат регистрирани до 27-ми август, предаде БНР.

На ход са колегите от "Продължаваме промяната". България има нужда от едно голямо обединение, което да представлява протестиращите хора през 2020 г., които ясно заявиха, че не могат и не следва България да се управлява от корупционното статукво. Това, че към настоящия момент, ние изявяваме отделна регистрация, означава, че очакваме ясен отговор от Продължаваме промяната, коментира Йорданова.

От "Възраждане" също внесоха в ЦИК необходимите по закон подписи - и влизат в изборната битка със заявката да бъдат първа политическа сила. С тази нагласа винаги се явяваме на избори - да станем първа политическа сила - и това ще се случи. Към момента няма с кого да се коалира ПП "Възраждане", неведнъж сме го заявявали. Ние ще управляваме самостоятелно България, коментира Петър Петров.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.