Факти, Анализи, Коментари
   19 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пиян тийнейджър откраднал кола и ... се озовал в канавка
16 Юли 2022
Момчето се почерпило и откраднало Фолксваген Пасат. Движейки се с висока скорост по пътя, загубил контрол и се преобърнал в крайпътна канавка
17-годишен неправоспособен водач от Нови пазар претърпял пътен инцидент. Оказало се, че бил зад волана на противозаконно отнет лек автомобил,  след употреба на алкохол, съобщават от полицията. Разплитането на случая започнало след получен сигнал че по пътя за Каспичан е възникнало ПТП. Водачът потърсил помощ в болницата, откаран от свои близки. Изяснено било, че в късните часове снощи момчето със свои приятели  се черпили с алкохол.

По пътя към дома си момчето видяло лек автомобил Фолксваген Пасат с шуменска регистрация. Бил отключен, а контактен ключ намерил в купето на автомобила. Подкарал го в посока към Каспичан, като на моменти шофирал с над 120 км/час. Загубил контрол и се преобърнал в крайпътна канавка. Не е пострадал сериозно, след преглед в болницата е освободен. Тестван е с дрегер . Отчетени са 1,17 промила алкохол в издишания въздух. Към момента се извършва оглед и местопроизшествието се документира. Образувано е досъдебно производство, работата по което продължават служители на РУ - Нови пазар.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.