Факти, Анализи, Коментари
   25 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ужасяваща катастрофа в София - има жертви
6 Юли 2022
Джип преминава на червено с висока скорост, ударя таксиметров автомобил след това се разцепва и едната част помита две млади жени
Две млади жена си загинали на място при тежка катастрофа на кръстовището на булевардите "Черни връх" и "Св. Наум" в София. 52-годишен водач на такси е с контузни рани. Той е прегледан от екип на Спешна помощ и е отказал хоспитализация. Сигналът за него е получен в полицията и спешна помощ около 23:08 ч. във вторник вечерта. 

На мястото са изпратени четири екипа на Спешна помощ, три противопожарни автомобила, както и екипи на Пътна полиция към СДВР. 

Полицията издирва мъжа и жената, които са били в джип, който предизвикал тежката катастрофа. Джипът е преминал на червено с висока скорост, идвайки от НДК, ударил таксиметровия автомобил. След това джипът се е завъртял странично, ударил се е в изхода на метростанцията, където има асансьор, и буквално се е разцепил на две части. Предната част на колата е помела двете жени на 22 и 26 г., които са били на тротоара в този момент. И двете са загинали на място. 

Установена е самоличността на мъжа, който е шофирал джипа. Той е 35-годишен бивш футболист на ФК Левски и на Спортист Своге. Обявен е за национално издирване. През 2010 г. е задържан за участие в "черно тото".


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.