Факти, Анализи, Коментари
   14 Юли 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Радев: Следя с огорчение разпада на Народното събрание
17 Юни 2022
Едните пазаруват депутати, другите се договарят да връщат стария корупционен модел, но и двете страни убиват надеждите и доверието на българите
Следя с огорчение разпада на това Народно събрание. Партиите трябва да са наясно, че с тези кални борби дискредитират цялата политическа система. Това коментира днес президентът Румен Радев, като остро разкритикува политическите сили в НС. Хората очакват бързи решения, животът поскъпва, добави държавният глава.

Партиите трябва да са наясно, че с тези кални борби дискредитират цялата политическа система, че българският парламент не е тържище. Едните пазаруват депутати, другите се договарят да връщат стария корупционен модел, но и двете страни убиват надеждите и доверието на българите в политическата класа. Убиват го с речта си, с поведението си, с популизма и с братуването между политически противници в името на властта, коментира президентът.

Според Радев блокажът на институциите е факт, докато хората очакват бързи решения на фона на растящите цени.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.