Факти, Анализи, Коментари
   24 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Мъж почина на опашка за олио
12 Март 2022
Още преди 7 часа тази сутрин стотици вече чакаха пред обектите на веригата, където бе пуснато олио на промоция
Възрастен мъж е починал, докато чака на опашка за евтино олио в Бургас. Това е станало в един от обектите на голяма верига хипермаркети, където стоката е била на промоция. Опитали се да му помогнат, извикана е линейка на Спешна помощ, но мъжът е издъхнал. Образувано е досъдебно производство, предаде БНР.

На опашка изчакващ е загубил живота си 77-годишен мъж, вероятно вследствие на инфаркт. Точната причина за смъртта ще бъде изяснена след приключване на започналата вече в отделение „Съдебна медицина“ аутопсия. Към момента е образувано досъдебно производство. Изчакват се детайли, които да дадат малко повече детайли каква е причината за настъпилата смърт на възрастния човек, коментират от полицията в Бургас.  

Дълги опашки се извиха пред обектите на веригата, където бе пуснато олио на промоция. Още преди да отворят в 7 часа тази сутрин стотици вече чакаха пред вратите им.

Въпреки че властта обяви, че у нас има достатъчно олио, повишената му цена от последните дни накара хората да се презапасяват. Вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова призова хората да не го правят, защото това води до по-висока цена на олиото. Тя посочи, че 5-6 лева за литър е спекула, при значително по-ниските цени, на които се зарежда. Междувременно комисията за защита на конкуренцията започна проверки по търговските обекти. 


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.