Факти, Анализи, Коментари
   20 Април 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Силен сняг в Рила и Родопите - спряха камионите в Смолянско
1 Февруари 2022
Заради валежи от дъжд и сняг днес е в сила жълт код за областите Перник, Кюстендил и Благоевград
Обилен снеговалеж в Рила и Родопите. Заради снега е забранено движението на МПС с маса над 12 т с ремаркета и полуремаркета на територията на цялата област Смолян.

Ограничено е движението на МПС с маса над 12 т с ремаркета и полуремаркета и през проходите "Рожен", "Превала" и "Предела" поради снегопочистване, както и по пътя Разлог – Юндола - Велинград.

С изключение на тези ограничения в област Благоевград пътищата са проходими при зимни условия. В цялата област вали сняг, с изключение на Петрич и Сандански. Над 22 машини почистват пътищата.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Заради валежи от дъжд и сняг днес е в сила жълт код за областите Перник, Кюстендил и Благоевград. Очаква се образуване на снежна покривка до 10см.


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.